+40731379390

Suport 24/7

0Coșul tau0 lei

Coș (0)

Nu sunt produse în coș.

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul tarii utilizand serviciile de curierat rapid cu care Dornik Total Services are parteneriat si se achita direct curierului la primirea coletului.

Livrarea coletelor se face prin SameDay, DPD sau FanCourier.

Comenzile cu o valoare mai mare de 500 lei beneficiaza de transport gratuit pe intreg teritoriul tarii indiferent de greutate numarul de produse comandate sau adresa de livrare.

Comenzile care nu depaseste valoarea de 500 lei, nu beneficiaza de transport gratuit, acesta fiind suportat de catre client, avand o valoare fixa de 20 lei indiferent de greutatea numarul produselor comandate sau adresa de livrare.

Comenzile receptionate zilnic pana in ora 14:00 se expedieaza in aceeasi zi, iar cele receptionate dupa ora 14:00, vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare.

Coletele se vor livra de catre firma de curierat intr-un interval de 24-48 de ore de luni pana vineri (exceptand sarbatorile legale ) in intervalul orar 9-17.

Factura fiscala va fi trimisa in format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizata, nefiind necesara stampilarea si semnarea acesteia. Clientul poate solicita oricand la un moment ulterior factura in format tiparit, semnata si stampilata,Toate produsele sunt livrate cu instructiuni de montaj, daca in mod exceptional acestea au lipsit din colet, se pot trimite clientului in format electronic pe adresa de e-mail lasata in comanda de catre client.