+40731379390

Suport 24/7

0Coșul tau0 lei

Coș (0)

Nu sunt produse în coș.

POLITICA DE ANULARE

Dreptul la anulare:

Clientul are dreptul să anuleze o comandă în termen de 12 ore de la plasarea acesteia, fără a fi nevoie să ofere o justificare.

Procesul de anulare:

Anularea comenzii se poate face prin metodele de contact specifice, specificate pe site-ul nostru.

Pentru a asigura prelucrarea rapidă a anulării, este recomandat să furnizați numărul comenzii și detalii suplimentare relevante.

Anularea înainte de expediere:

Dacă comanda nu a fost încă expediată, clientul poate anula comanda fără costuri suplimentare.

Odată cu confirmarea anulării, orice plată efectuată va fi rambursată integral.

Anularea după expediere:

În cazul în care comanda a fost deja expediată, clientul poate solicita anularea, dar ar putea fi necesar să suporte costurile de transport de retur.

După primirea și verificarea produselor returnate, orice sumă plătită pentru produse va fi rambursată, excluzând costurile de livrare inițiale.

Anularea produselor personalizate sau customizate:

Produsele personalizate sau customizate nu pot fi anulate sau returnate după confirmarea comenzii, decât în cazul defectelor de fabricație sau a erorilor imputabile companiei.

Comunicare privind anularea:

Clientul va primi o confirmare a anulării comandei prin e-mail, iar orice rambursare va fi procesată în termen de 7 zile lucrătoare.

Dreptul de a refuza anularea:

Compania își rezervă dreptul de a refuza anularea comenzilor în anumite circumstanțe, cum ar fi comenzile pentru produse personalizate sau comenzi deja expediate.

Această politică de anulare a comenzii este supusă modificărilor periodice, iar clienții sunt încurajați să o revizuiască în mod regulat pentru a fi la curent cu eventualele actualizări. Prin plasarea unei comenzi, clientul confirmă că a citit, înțeles și acceptat această politică de anulare.