+40731379390

Suport 24/7

0Coșul tau0 lei

Coș (0)

Nu sunt produse în coș.

Galati : Kelme Romania & Dornik De Sport prezenți la Campionatul Național de Karate Tradițional & Cupa Regelui pentru Copii

Campionatul Național de Karate Tradițional & Cupa Regelui pentru Copii

În perioada 5-7 aprilie 2024 la Patinoarul din Galați, Kelme România by Dornik de Sport fost prezenți la Finala Campionatului Național de Karate Tradițional pentru copii, ediția a XXXIII și Cupa Regelui, ediția a X-a, sub înaltul patronaj al Alteței Casei Regale a României.

Am expus la standul nostru ultimile colecții KELME: echipamente sportiveși pantofi sport. Exponatele sau bucurat de aprecieri din partea vizitatorilor, ceea ce ne confera parteneriate solide în viitorul apropiat. 

Ne-am bucurat alături de profesori, sportivi și părinți de frumoasele evolutii ale competitorilor. Au participat peste 70 de cluburi din toata țara și peste 650 de sportivi.

Mulțumim D-lui Presedinte Sensei Nicolae Marandici, D-lui VicePresedinte Sensei Nicolae Dumitrescu pentru tot sprijinul acordat. Mulțumim doamnelor sensei, domnilor sensei, părinților, sportivilor cat si cluburilor partenere din Galați, care ne-au vizitat la stand ! Mulțumim D-lui Director Florin Mirea CSM Galati ! 

Vom fi mereu prezenți  la viitoarele competiții ale Federatiei Romane de Karate Tradițional

Felicitări tuturor ! Ossu !

 

 

Campionatul Național de Karate Tradițional & Cupa Regelui-4
kelme romania campionatul karate galati

 



 

 

Campionatul National de Karate Traditional & Cupa Regelui galati
Campionatul Național de Karate Tradițional & Cupa Regelui-2
Campionatul Național de Karate Tradițional & Cupa Regelui-3