+40731379390

Suport 24/7

0Coșul tau0 lei

Coș (0)

Nu sunt produse în coș.

Călărași: Kelme Romania & Dornik De Sport prezenți la Cupa României U 20

Cupa României U 20

În perioada 12-14 aprilie 2024 la Sala Polivalenta ‘’Ion C.Neagu’’, noi cei de la Kelme România Oficial & Dornik de Sport am fost prezenți la Cupa României - U 20 LUPTE GRECO-ROMANE/LUPTE LIBERE/LUPTE FEMININE, competiție organizata de Federația Romana de Lupte in parteneriat cu Asociația Clubul Sportiv ’’Micul Luptator‘’ Călărași

Am expus la standul nostru ultimele colecții KELME: echipamente sportive și pantofi sport. Exponatele sau bucurat de aprecieri din partea vizitatorilor, ceea ce ne conferă parteneriate solide în viitorul apropiat. Ne-am bucurat alături de profesori, sportivi și părinți de frumoasele evoluții ale competitorilor. Au participat peste 73 de cluburi din toata țara și peste 370 de sportivi. 

Mulțumim, Federația Romana de Lupte! Mulțumim D-lui Președinte de la Asociația Clubul Sportiv ’’Micul Luptător‘’ Călărași, Gheorghe Nane pentru tot sprijinul acordat. Mulțumim domnilor profesori, părinților, sportivilor cat si cluburilor partenere din Călărași care ne-au vizitat la stand ! 

Vom fi mereu prezenți la viitoarele competiții ale Federației Romane de Lupte

Felicitări tuturor !

Cupa Romaniei U 20
Cupa Romaniei U 20 1
Cupa Romaniei U 20 2
Cupa Romaniei U 20 3